Konfirmation

Tryk her for tilmelding:  Konfirmandtilmelding 2023/2024

 

Konfirmationsforberedelsen består af:

Hvis barnet er i tvivl om, hvorvidt han/hun vil konfirmeres, så kan man godt tilmelde sig undervisningen og senere tage stilling til selve konfirmationen.

Hvis barnet ikke er døbt, kan man også godt tilmelde sig undervisningen, og så blive døbt på et tidspunkt i undervisningsforløbet. 

Inden undervisningens begyndelse vil I modtage en mail, hvor der står hvilken præst der skal undervise, samt hvilken dag I vil blive inviteret til introduktionsgudstjeneste og møde bagefter i Sognegården. Her vil præsten fortælle om undervisningen, hvilke temaer vi vil belyse og de undervisningsredskaber som benyttes.

Ved denne lejlighed er I naturligvis også velkomne til at stille spørgsmål, som præsterne vil forsøge at besvare. Hvis I har spørgsmål som I gerne vil have afklaret hurtigere, er I velkomne til at henvende jer til kirkens præster eller kirkekontoret (se kontaktoplysninger).

Konfirmationsdatoer 2024

Lørdag den 20. april kl. 10 - Skovly A
Lørdag den 20. april kl. 12 - Ravnholm 1*

Fredag den 26. april** kl. 10 - Skovly B
Fredag den 26. april** kl. 12 - Ravnholm 2*

Lørdag den 27. april kl. 10 - Andre skoler / Erstatning for bededag

Torsdag den 9. maj kl. 10 - Erstatning for bededag

* Pga. sammenlægningen af klasserne fra Vangebo og Nærum, kan vi ikke konfirmere klassevis fra 2024. Der er i stedet to konfirmationsdatoer som I kan vælge imellem ved tilmeldingen.

** Pga. afskaffelsen af bededag som helligdag, kan konfirmanderne vælge at flytte til lørdag eller kr. himmelfart. Det er også muligt at holde fast i bededag, da nogle allerede har reserveret lokaler. Angiv gerne ønsket ved tilmeldingen.

Indskrivning til konfirmation 2024 begynder i juni 2023, og forgår via hjemmesiden her.

  Søllerød Sogn   ·   Søllerødvej 13, 2840 Holte       45802203       soelleroed.sogn@km.dk